Handelsvilkår T4G

1. Registreringsattest skal være T4G fysisk i hænde senest 14 dage efter handlen er indgået. Vi forbeholder os retten til at bestille en ny mod et gebyr på 750 DKK + moms.

2. Handler indgået via T4G.dk vil transportfirmaet afhente attesten hos dig efter 1-3 hverdage.

3. Handler som ikke er accepteret via T4G.dk Portalen har du selv ansvaret for, at sende registreringsattesten til T4G.

4. Ekstranøgle skal følge med og ankomme sammen med bilen medmindre andet er aftalt på skrift. Vi forbeholder os retten til at bestille en ny nøgle mod et gebyr på 2.500 DKK + moms. Nøgler som eftersendes, vil der som udgangspunkt ikke blive godtgjort for.

5. Alle biler skal være mekanisk ok inklusiv følgende dele: motor, gearkasse, differentiale. Vi forbeholder os retten til (på sælgers regning), at returnere biler som har mekaniske defekter.

6. Bilen skal være i samme kosmetiske stand som beskrevet. Vi forbeholder os retten til at kræve nedslag i prisen med kr. 1.500 DKK + moms for hvert ekstra felt som kræver lak. Forrude med stenslag eller revner kr. 3.000 DKK + moms.

7. Købsfaktura for bilen sendes direkte til finans@t4g.dk

8. For at modtage et købstilbud på køretøjet, skal køretøjet beskrives korrekt og bedst muligt.

9. Vores købstilbud har en varighed på 7 dage, bilen må ikke være til salg på andre platforme indenfor de sidste 30 dage, sker dette kan vi afvise et eventuelt køb.

10. Hvis der ikke er vedhæftet billeder, eller beskrivelsen af køretøjet på anden måde er fejlagtig, er købstilbuddet betinget (ikke bindende).

11. T4G forbeholder sig retten til at ophæve købstilbuddet ved lovændringer, afgiftsændringer eller ved Force Majeure.

12. Der må ikke være pant, udlæg, køberet eller forkøbsret i køretøjet!

13. Accepterer sælger købstilbuddet, betragtes køretøjet som købt af T4G og der aktiveres automatisk en afhentning af køretøjet.

14. Betaling for køretøjet gennemføres så snart T4G har modtaget og godkendt bil, registreringsattest samt faktura. Ejendomsretten overgår ligeledes først til T4G når betaling er gennemført.

15. I forholdet mellem T4G og sælger gælder Dansk ret.

16. Adgang: Alle brugere får tildelt et personligt brugernavn og kodeord. Dette er strengt fortroligt, og må ikke videregives eller benyttes af andre. T4G forbeholder sig retten til at afmelde en bruger hvis der er flere forhold af fejlbeskrivelser.

17: Sælger har pligt til at handle i god tro. Er købstilbuddet væsentligt over din forventede pris, har du pligt til at oplyse os herom. Vi vil herefter bekræfte om der er sket en fejl, eller om vi kan fastholde det fremsendte tilbud

Privatlivspolitik T4G

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du ansøger om registrering som kunde, logger ind, byder på køretøjer, vinder de køretøjer du byder på og øvrig brug af services via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger

Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig det indhold, som vil have størst sandsynlighed for at være relevant for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Indsigt og klager Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til:

Email: vurdering@t4g.dk
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Websitet ejes og publiceres af:

T4G One Europe Aps

Auktionsvej 8

7120 Vejle Øst

Telefon: +45 41 58 80 00